Tarieven

Doula begeleiding
De basis van mijn begeleiding is ‘Relaxed bevallen’, een cursus voor stellen* ter voorbereiding op de bevalling. Een inspirerende cursus die  gebaseerd is op mindfulness- en hypnobirthing technieken.
 
Basispakket € 850,00
Kennismakingsgesprek, 4 avonden Relaxed bevallen in groepsverband**, inclusief  het opstellen van een geboorte-wensen-plan, 24/7 bereikbaar vanaf 37 weken zwangerschap, een belafspraak bij 38 weken, continue ondersteuning tijdens de bevalling, persoonlijk geboorteverslag, nagesprek met evaluatie.

Privé pakket € 940,00
Kennismakingsgesprek, 4 avonden Relaxed bevallen privé, inclusief het opstellen van een geboorte-wensenplan, 24/7 bereikbaar vanaf 37 weken zwangerschap, een belafspraak bij 38 weken, continue ondersteuning tijdens de bevalling, persoonlijk geboorteverslag, nagesprek met evaluatie.

Combinatiepakket 1, € 950,00
Basispakket met bevalbad

Combinatiepakket 2, € 1040,00
Privépakket met bevalbad

Bevalbad huren: € 160,00
Geleverd wordt: 1 Birth Pool in a Box met luchtpomp, koppelstukken voor de waterslang en kraan, 1 persoonlijk bevallingspakket (t.w.v. € 99,00), handleiding en schoonmaakprotocol

Cursus ‘Relaxed bevallen’ zonder doulabegeleiding € 285,00
4 avonden voor stellen in groepsverband**

* Als alleenstaande kun je uiteraard ook Relaxed bevallen, je kunt een geboorte-buddy meenemen of kiezen voor een privécursus.
** Een groep bestaat maximaal uit 3 stellen